Ο Φάρος στην άκρη της Λίμνης

Ο Φάρος στην άκρη της Λίμνης

Όταν Σάββας απολύεται από τη δουλειά του δε φαντάζεται το απίστευτο συμπαντικό μπλέξιμο στο οποίο θα βρεθεί, όταν την επόμενη μέρα το αφεντικό του βρεθεί νεκρό.

Order Now!
About the Book

Όταν ο Σάββας, επιτυχημένος διαφημιστής, απολύεται κακήν κακώς από τη δουλειά του, δε φαντάζεται το απίστευτο συμπαντικό μπλέξιμο στο οποίο θα βρεθεί ανακατεμένος.
Όλα θα ξεκινήσουν την επόμενη κιόλας μέρα, όταν το πρώην αφεντικό του βρεθεί νεκρό, δίπλα στην προκήρυξη μιας τρομοκρατικής οργάνωσης. Ο Σάββας, φοβούμενος πιθανή σύλληψή του, διαφεύγει από την Αθήνα, για να βρει καταφύγιο στο αγρόκτημα της γιαγιάς του.
Χρειάζεται χρόνο, για ν’ αποδείξει την αθωότητα του…
Μετά το δείπνο, μπροστά στο αναμμένο τζάκι, η γιαγιά θα διηγηθεί ένα παραμύθι. Ο πρώην Κύκνος, o κεντρικός ήρωας του παραμυθιού, έχει αποστολή να διασώσει τα Αποκεντρωμένα Βασίλεια από την επιρροή της μοχθηρής μάγισσας, της βασίλισσας της Πέτρας. Αφού προδώσει και προδοθεί έχει μόνο μία επιλογή, να ξεκινήσει για το Χρυσό Βουνό.
Εκεί ελπίζει να βρει τις απαντήσεις που ψάχνει…
Ένα σύγχρονο μυθιστόρημα, με οικολογικές και όχι μόνο προεκτάσεις, το οποίο συνθέτει το μωσαϊκό ενός συναρπαστικού συμπαντικού σχεδίου, σε μια ιστορία που ακροβατεί ανάμεσα στην πραγματικότητα και το όνειρο…

Details
Author:
Genre: Fantasy
Tags: Ebook, Greek
Publisher: epsilon kappa publishing
Publication Year: 2011
Format: ebook
ISBN: 9781465749086
Order Now
Ο Φάρος στην άκρη της Λίμνης
Buy from Smashwords
Buy from Kobo
Buy from GoodReads
Buy from Apple Books
Amazon
Goodreads
Twitter
Follow Me
Tweet
Youtube
Instagram
Smashwords